2dehands kinderkleertjes
2dehands kinderkleertjes

25 Apr. 2018
  LEDEN-ZONE []
  CategorieŽn []

Algemene Voorwaarden

Voorwaarden
Gebruik van de babyspul.com website en al de diensten die wij bieden bevoegen jouw acceptatie van alle rechten en regels die staan in de onderstaande gebruikersovereenkomst
babyspul.com behoudt het recht om de algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of te verbeteren. Veranderingen of correcties zullen worden meegedeeld op onze site en mogen als effectief beschouwd worden 30 dagen nadat ze op de site zijn bekendgemaakt. Als je niet akkoord gaat met de wijzigingen of correcties heb je het recht om je account te sluiten door ons te contacten via e-mail. Alle vragen met betrekking tot deze gebruikersovereenkomst kunnen gestuurd worden naar babyspul.com

1. Voorwaarden / Registratie
Om gebruik te maken van onze services moet je minimaal 18 jaar zijn en in staat zijn om een wettelijk bindend contract aan te gaan in overeenstemming met bruikbare rechten. Als je geschikt bent om gebruik te maken van onze diensten, dan moet je het registratie proces voltooien door babyspul.com de juiste en correcte informatie te verschaffen zoals gevraagd bij het babyspul.com registratie formulier. Als de informatie die jij opgeeft als onwaar word of incorrect wordt bevonden, zijn wij gerechtigd om jouw account te blokkeren of te verwijderen. Indien je niet voldoet aan deze voorwaarden mag je onze diensten niet gebruiken, en kan babyspul.com je registratie en lidmaatschap (inclusief je gebruikersprofiel en feedback etc..) verwijderen. Je account en registratie zijn niet overdraagbaar, in welke vorm dan ook. Indien je jezelf registreert als bedrijf, verklaar je dat je geautoriseerd bent om de rechtspersoon te binden aan deze Gebruikersovereenkomst.

2. babyspul.com dient alleen als een bemiddelaar tussen vraag en aanbod.
babyspul.com is een Internet veilingsite waar geregistreerde gebruikers veilingen en of advertenties plaatsen waarin handelswaar wordt aangeboden, welke zij bezitten en wensen te verkopen in een open handelscommunity. Geregistreerde gebruikers hebben ook de mogelijkheid om op handelswaar te bieden of te kopen. Het is de volledige verantwoording van de verkoper om zo nauwkeurig mogelijk de kwaliteit, zekerheid, juistheid, en beschikbaarheid van de artikelen die de verkoper heeft geplaatst op de site te beschrijven.
Bovendien heb je zelf de volledige verantwoordelijkheid als bieder en/of koper om te controleren met behulp van de verkoper of alle informatie over een artikel genoteerd op babyspul.com juist is. Dit voor degenen die van plan zijn om een bod te plaatsen, voordat ze een bod uitbrengen.
babyspul.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de verkopers bereidheid of mogelijkheid om een artikel te verkopen die hij/zij geplaatst heeft, of een bieders bereidheid om door te gaan met een transactie voor een artikel waar zij op heeft geboden. We moedigen open communicatie tussen kopers en verkopers aan voordat en nadat de transactie plaatsvindt.

3. Gebruikers Bevestiging
Vanwege de moeilijkheden die verificatie met zich meebrengt op het Internet is babyspul.com niet instaat om te garanderen dat een gebruiker is wie hij beweert dat hij is. Indien je twijfelachtig bent over de identiteit van de andere gebruikers, raden wij je aan om hen te contacteren. Ook kun je het feedback profiel van andere gebruikers inzien, om te zien wat anderen zeggen over het handelen met de betreffende gebruiker.
babyspul.com is niet verantwoordelijkheid voor schade uit eventuele conflicten tussen gebruikers onderling. Je stelt babyspul.com hierbij vrij (zowel alle verantwoordelijken, arbeiders, moederbedrijven, contractafsluiters, leveranciers, of tussenpersonen) van alle types die schade veroorzaken of aanspraken die leiden tot onderlinge moeilijkheden.

5. Verkopen op babyspul.com
Bij het plaatsen van een artikel(en) op babyspul.com, verklaar je dat je de bedoeling en de mogelijkheid hebt om de betreffende handelswaar te verkopen. Bovendien verklaar je dat elk artikel dat je aanbiedt op de veiling dat geen enkele plaatselijke, staats, of centrale rechten, regels of richtlijnen het verbieden om het betreffende artikel te verkopen.
Advertenties mogen overal over gaan of enig ander, of een combinatie van het volgende:
Een gedetailleerde en nauwkeurige tekst beschrijving van het betreffende artikel.
Een afbeelding welke u levert bij het plaatsen van een advertentie.
Een link naar een afbeelding waar je eigenaar van bent of de rechten er voor hebt om er naar te mogen linken.
Advertenties mogen geen artikelen of informatie bevatten die:
Enige staats, plaatselijke, of centrale rechten die de verkoop of distributie van het betreffende artikel verbieden, of inbreuk maken op, auteursrecht(en), patent of handelsmerken van derden.
Onjuist adverteren, of het in het verkeerd daglicht stellen van enig handelswaar die te koop wordt aangeboden.
Als je veiling(en) gesloten word(en) en er een bod geplaatst is op je veiling die uw aangegeven minimum bod of reserve prijs behalen of overschrijden, ben je verplicht en ga je er mee akkoord om deze transactie te voltooien met de hoogte bieder(s) zoals beschreven in deze algemene voorwaarden waar je akkoord mee bent gegaan bij je registratie.
Verkopers mogen zich niet met de volgende activiteiten bezighouden:
Gebruik maken van meerdere gebruikersaccounts om vervolgens te bieden op je eigen veiling(en). Dit leidt tot onmiddellijke schorsing van het account.
Het adverteren met een artikel waarvan je maar een beperkte hoeveelheid hebt, en die je ook hebt geplaatst op dezelfde tijd, op een andere online veilingsite. (je bent bij verkoop te allen tijden verplicht te leveren.)
Het plaatsen van veilingen waarvan je op het moment van plaatsing nog geen eigenaar bent of nog niet in het bezit van bent, tenzij je deze informatie duidelijk hebt beschreven in de artikel omschrijving.
Als je meerdere artikelen tegelijk aanbiedt in één lopende veiling moeten de artikelen precies hetzelfde zijn in grootte, vorm, kleur, en beschrijving.
Advertenties die niet biedbaar zijn ( dus contactadvertenties en dergelijke ) zijn niet toegestaan op het veilinggedeelte van de website. Reclame voor andere sites & internet -/ bedrijven is niet toegestaan en kunnen zonder opgave worden verwijderd. (met uitzonder van babyspul.com zelf die deze kan advertenties plaatsen als /voor o.a. reclame doeleinden.)
.

6. Het plaatsen van een bod
Bij het plaatsen van een bod op een product geplaatst op babyspul.com, verklaar je dat je de mogelijkheid en bedoeling hebt om het betreffende artikel te kopen voor het bedrag van uw bod, als de veiling sluit en jij de hoogste bieder bent. In het geval van een veiling met een minimumverkoopprijs, als jouw bod gelijk is aan de vastgestelde prijs van de verkoper of dat bedrag overschrijdt, of als je de vastgestelde voorwaarden van de verkoper overschrijdt, ga je akkoord met het kopen van het betreffende artikel voor het bedrag van jouw winnende bod. (je bent dan verplicht deze af te nemen)
Voordat je een bod plaatst op een veiling, zul je er zeker van moeten zijn dat je alle algemene voorwaarden van de verkoop zoals aangegeven door de verkoper begrijpt. Het plaatsen van een bod wordt beschouwd als een legaal, bindend contract in de meeste landen. Als je enige vragen hebt over een artikel, of de verkoper die het artikel aanbiedt, zul je het de verkoper moeten vragen voordat je een bod plaatst.
Alleen in bepaalde situaties zal terugtrekking van uw bod acceptabel zijn. Deze situaties kunnen inhouden:
De verkoper heeft materiŽle veranderingen aangebracht aan de beschrijving van het artikel nadat je bod was geplaatst.
De verkoper heeft een typografische fout gemaakt in de beschrijving van het artikel.
Je hebt de verkoper gecontacteerd en de uitdrukkelijke toestemming gekregen om je bod terug te trekken.
Bieders mogen zich niet bezig houden met de volgende activiteiten:
Bieden op een bepaalde manier dat veroorzaakt dat het maximum bod van andere bieders bloot komt te liggen, dan je hoge bod intrekken, en opnieuw gaan bieden met een lagere begroting boven de werkelijk hoogste bieder.
Het plaatsen van biedingen met de bedoeling om de minimumverkoopprijs van de verkoper te ontdekken, is niet toegestaan,trek dan je bod terug en biedt later opnieuw met een tweede gebruikers-ID of andermans gebruikers-ID.
We raden je aan om de verkoper van een artikel geplaatst op babyspul.com enige vragen te stellen met betrekking tot de verkoop, of de conditie van het artikel voordat je een bod plaatst.
Bij het plaatsen van een bod, verklaar je verder dat de koop en/of afhandeling van het artikel geen enkele plaatselijke, staats of centrale rechten zal schenden, regels of richtlijnen met betrekking tot de verkoop of distributie van het betreffende artikel(en).

7. Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het inschrijven, bieden of het kopen van handelswaar geplaatst op babyspul.com. Alle bedragen worden weergegeven in euro's, tenzij anders aangegeven. Jij bent verantwoordelijk voor toepasselijke belastingen en enige kosten die je kunt oplopen door gebruik te maken van onze diensten of door onze website op te vragen. Dit is inclusief, maar is niet beperkt tot, hardware en dergelijke, software, of service. We zijn gerechtigd er op elk tijdstip dingen aan toe te voegen, te verwijderen of delen van onze diensten te veranderen.

8. Persoonlijke Informatie
Persoonlijke informatie is de informatie die je verstrekt aan babyspul.com of aan andere gebruikers wanneer je:
De inschrijving voltooit.
Een artikel plaatst.
Een bod plaatst.
Feedback opmerkingen achterlaat.
Betaal en Creditcard informatie invoert.
Wanneer je van een e-mail optie gebruik maakt op deze site.
Jij bent de verantwoordelijke persoon voor je persoonlijke informatie. In het voorval dat jouw informatie een beschuldiging schept naar ons dat kan veroorzaken dat onze Internet service provider, leveranciers, tussenpersonen, of contracteerder besluiten hun diensten naar ons te stoppen vanwege beschuldiging en dergelijke, mogen we juiste acties betreffende informatie en dergelijke ondernemen.
Het gebruik van jouw informatie wordt uitgelegd in ons Privacy Beleid.

9. Je Wachtwoord
Om je inschrijving te voltooien moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Je bent verantwoordelijk voor alle handelingen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord en je mag de site slechts gebruiken met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
Je mag je wachtwoord niet vrijgeven, delen, of uitdelen aan derden. Als je het gevoel hebt dat je wachtwoord in gevaar staat, kun je dit wachtwoord op elk gewenst tijdstip veranderen, en zo vaak als je wilt.

10. Stabiliteit
Evenmin jou noch enige partijen die te maken hebben met, gecontracteerd bij, of gecreŽerd door jou dat leidt tot hinder met/of storing, de werking of stabiliteit van de babyspul.com web site. Dit is inclusief, maar is niet beperkt tot het gebruik van enige software, apparatuur, of programmeerwerk waarmee overdreven veel bezoek op ons systeem geplaatst word of hindert met een advertentie of veiling geplaatst op onze site, of enige gebruikers account of informatie.

11. Feedback
babyspul.com biedt geregistreerde gebruikers de mogelijkheid om opmerkingen achter te laten over hun ervaringen in het handelen met andere geregistreerde gebruikers, door ons feedback systeem. De volgende handelingen betreffen handelingen die bij het gebruik van het feedback systeem verboden zijn:

Het in gevaar brengen van andere gebruikers met negatieve feedback wegens hun weigering om de handelingen uit te voeren met betrekking tot jouw transactie met de betreffende gebruiker of hun mislukking om akkoord te gaan met de voorwaarden van een veiling dat niet was beschreven in de originele advertentie.
Het achterlaten van een feedback opmerking waren ordinair gedrag in word vertoond of in word gescholden.
Feedback achterlaten waarin de identiteit van andere gebruikers word vrijgegeven.
babyspul.com levert jou de mogelijkheid om een negatieve feedback opmerking in te trekken die je achter hebt gelaten over een andere geregistreerde gebruiker binnen 30 dagen na de tijd dat je de betreffende opmerking hebt achtergelaten. Deze functie zal niet worden gebruikt. Het nalaten van meerdere negatieve opmerkingen, en het vervolgens intrekken van de opmerkingen, kan resulteren in oponthoud van jouw registratie en account.
In het voorval dat jouw feedback waarderingscijfer de status -4 (negatief 4) bereikt zal jouw registratie en account worden stopgezet.
Het wordt verwacht dat je het feedback systeem zal gebruiken op een manier dat het de ongeschonden toestand van het Feedback Systeem behoudt.
babyspul.com is te allen tijde gerechtigd zonder opgave van rede wijzigingen in het feedback systeem aan te brengen.

13. Privacy
babyspul.com onderneemt verscheidende stappen om het misbruiken van de persoonlijke en privé informatie die je ons toevertrouwd te beschermen en te voorkomen. Je kunt ons actuele privacybeleid ook bekijken.

14. Opmerkingen
Alle opmerkingen die gegeven zijn tussen beide partijen (Jij en babyspul.com ) zullen gemaakt worden via e-mail, officieel verklaarde post, of aangetekende post. Opmerkingen die we jou sturen zullen geadresseerd worden aan het emailadres welke je hebt opgegeven tijdens het inschrijven of op het moment heeft aangepast bij het inloggen op uw account. In deze gevallen, tenzij de partij bij het sturen van de e-mail heeft aangegeven dat het ontvangers-emailadres niet geldelijk is, dergelijke opmerkingen worden 24 uur na het sturen van de e-mail overwogen. Opmerkingen betreffende de veranderingen van de Algemene Voorwaarden of de Gebruikersovereenkomst zullen gegeven worden door het plaatsen van veranderingen en dergelijke op de site, en worden 30 dagen na het plaatsen van de veranderingen als effectief beschouwd.

15. Beperking tot verantwoordelijkheid - Geen Garantie
In geen enkel voorval zal babyspul.com (inclusief onze leveranciers, verantwoordelijken, directeuren, arbeiders) aansprakelijk zijn voor verloren winst, inkomsten, of enige speciale, incidentele of volgende vernielingen (hoe dan ook ontstaan, inclusief nalatigheid, verwaarlozing en/of onvoorzichtigheid) het veroorzaakt zijn in resultaat van of in aansluiting met deze overeenkomst of het gebruik van de site.
De site en de diensten van de site worden aangeboden "zoals het is" en "als beschikbaar", zonder enige garanties of uitdrukkelijke garanties of toegespeeld. Wij en onze leveranciers ontkennen nadrukkelijk de toegespeelde garanties van titel, het verkoopbaar zijn, geschikt zijn voor een gedetailleerde bedoeling en geen schending.

16. Schadeloosstelling
Je gaat akkoord met het vrijwaren en het onschadelijk houden van babyspul.com, en hun verantwoordelijken, arbeiders, moederbedrijven, dochtermaatschappijen, contracteerder, leveranciers of partners, uit elke vordering of eis, inclusief redelijke advocaat kosten, gemaakt door derden wegens of ontstaan uit jouw gebruik van de babyspul.com, het schenden van deze Gebruikersovereenkomst door jou, of het schenden door jou of enige andere gebruiker van deze site gebruik makend van jouw computer, of enig ander intellectueel eigendom of ander recht van enig persoon of wezen.

17. Wettelijke Verantwoordelijkheid
Het is jouw verantwoording om te gehoorzamen aan alle toepasselijke rechten, wetten, verordeningen en regelingen met betrekking tot uw gebruik van onze mogelijkheden en waar je op biedt, plaatsen van advertenties, kopen en verkopen van artikelen op onze site.

18. Geen Vennootschap/ Bureau
Jij en babyspul.com handelen als onafhankelijke contracteerder. Op geen enkel moment is enig Vennootschap, Bureau, Gemeenschappelijke Onderneming, arbeiderswerkgever of stemrechtburgerrecht verhouding voorbestemt of gecreŽerd door deze overeenkomst.

19. Schending van Gebruikersovereenkomst.
We kunnen en mogen je account beŽindigen, of inschrijving tijdelijk of permanent stopzetten en/of beŽindigen wanneer je enig deel van deze Gebruikersovereenkomst schendt. Dit is inclusief de beŽindiging of uitstel van enige veilingen waar je op dat moment aan deelneemt, zonder het terugbetalen van enige kosten of vergoeding wegens verlies van zaken of inkomsten waar je aanspraak op kan maken, ten gevolge van beŽindiging en dergelijke.

20. Algemeen
Deze overeenkomst en de voorwaarden hierin, zullen bestuurd worden door de rechten en wetten van het Koninkrijk der Nederlanden. Je mag verder bezwaar indienen aan de wettelijke rechtspraak van het Koninkrijk der Nederlanden en gaat ermee akkoord dat enige wettelijke handeling of gebeurtenis met betrekking tot deze overeenkomst, of het nu is om plaatselijk, staats, of van centraal niveau, zal ingebracht worden in Nederland, of een rechtbank binnen de jurisdictie van Nederland. Wij kunnen op vraag van officiŽle instanties gebruikersgegevens doorgeven aan politiediensten en/of gerechtelijke instanties.

Bent u het niet met deze gebruikersovereenkomst eens, of heeft u hier vragen over. mail ons dan

babyspul.com is ingeschreven als art3000 Lijstenmakerij Rotterdam ,Nieuwe Binnenweg 355-c, 3023 EJ Rotterdam, Telefoon: 010-4760630,Fax: 084-7454357 in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 24483666.

Copyright ©2010 www.babyspul.com. Alle rechten voorbehouden.
Het gebruik van deze Website is onder voorwaarde van acceptatie van babyspul.com Algemene Voorwaarden en Privacybeleid
Pagina geladen in 0.036911 seconden